Over mij

Vanaf mijn 18e richtte ik mijn pijlen op het onderwijs als aardrijkskunde docent. Totdat ik op een bepaald moment de drang voelde om het leslokaal te verruilen voor een lesauto. Lekker in een buitenomgeving leerlingen begeleiden in plaats van in een schoolomgeving.

Mijn liefde voor de auto is niet van gisteren. In 1989 heb ik mijn rijbewijs gehaald en vrij snel daarna kocht ik mijn eerste auto, een Seat Ibiza Cupra. Vanaf dat moment heb ik 1.500.000 schadevrije kilometers gereden. In de zomervakantie maken we ieder jaar een avontuurlijke autoreis naar een onbekend oord ergens in Europa.

Zo zijn we in Zuid Spanje, Italië en ZO-Europa geweest. Ergens stranden met autopech is er voor mij niet bij; ik sta mijn mannetje en heb de knowhow paraat en gereedschap in de kofferbak om reparaties uit te voeren. En natuurlijk heb ik de -alternatieve- routekaart en de noodscenario’s in mijn hoofd zitten.

Autorijden is mijn passie

Leuk maar niet onbelangrijk detail is, dat ik destijds binnen vijf maanden mijn theorie- én praktijkexamen in één keer heb gehaald. Hoe dat kwam? Ik had een goede rijleraar bij wie ik me prettig én veilig voelde. Ik genoot ervan om het geleerde in de praktijk te brengen en voelde me na het halen van mijn rijbewijs een winnaar. Mede dankzij zijn begeleiding is autorijden tot op de dag van vandaag mijn passie.

Formule 1

Het zal je niet verbazen, dat ik dol ben op de Formule 1. Ik ben fan sinds 1990, toen Jos Verstappen nog Formule 1 races reed. Inmiddels is zoon Max Verstappen hard op weg om de wereld van de Formule 1 eigenhandig te veroveren. Ik zit dan ook aan de buis gekluisterd als er weer een race aan de gang is.

Mijn drive = jouw resultaat

Mijn drive is leerlingen op te leiden tot uitstekende, sociale, milieubewuste automobilisten. Met een groot gevoel van verkeersveiligheid en verantwoordelijkheid. Mijn enthousiasme voor dit beroep, mijn mensenkennis én de onderwijs-skills komen hierbij goed van pas. Je hoeft echt geen supertalent zoals Max Verstappen te zijn. Samen met jou zorg ik ervoor dat je het autorijden tot in de puntjes gaat beheersen. Zo weet je zeker dat je een goede prestatie neerzet op je rijexamen en je als wereldkampioen de finish bereikt.