Feature Box Image
Verschillende routes
Feature Box Image
Ervaren instructeur
Feature Box Image
Veilig rijden

25+

Jaar ervaring

Autorijden is mijn passie

Leuk maar niet onbelangrijk detail is, dat ik destijds binnen vijf maanden mijn theorie- én praktijkexamen in één keer heb gehaald. Hoe dat kwam? Ik had een goede rijleraar bij wie ik me prettig én veilig voelde. Ik genoot ervan om het geleerde in de praktijk te brengen en voelde me na het halen van mijn rijbewijs een winnaar. Mede dankzij zijn begeleiding is autorijden tot op de dag van vandaag mijn passie.

Formule 1

Het zal je niet verbazen, dat ik dol ben op de Formule 1. Ik ben fan sinds 1990, toen Jos Verstappen nog Formule 1 races reed. Inmiddels is zoon Max Verstappen hard op weg om voor de derde maal de wereld van de Formule 1 eigenhandig te veroveren. Ik zit dan ook aan de buis gekluisterd als er weer een race aan de gang is.
Opgericht in

1995

Mijn drive = jouw resultaat

Mijn drive is leerlingen op te leiden tot één van de beste, defensief rijdende en milieubewuste automobilisten. Met een groot gevoel van verkeersveiligheid en verantwoordelijkheid. Mijn enthousiasme voor dit beroep, mijn mensenkennis én de onderwijs-skills komen hierbij goed van pas. Je hoeft echt geen supertalent zoals Max Verstappen te zijn. Samen met jou zorg ik ervoor dat je het autorijden tot in de puntjes gaat beheersen. Zo weet je zeker dat je een goede prestatie neerzet op je rijexamen en je als wereldkampioen de finish bereikt.

0+

Geslaagden

Sem Van Dijk

In één keer geslaagd dankzij Rijschool Grand Prix!

Sara de Jong

Je stelde me gerust en gaf me zelfvertrouwen.

Kim Jansen

Ik heb heel veel geleerd en ging met veel plezier naar de lessen.

Bas de Jong

Bedankt voor alle fijne en gezellige lessen.

klanten vertellen

93% beveelt ons aan

Feature Box Image

9,1

Service
Feature Box Image

8,6

Deskundigheid
Feature Box Image

8,4

Prijs/kwaliteit
Feature Box Image

9,6

Klant­vriendelijkheid