Tarieven

Losse lessen of lespakketten

Bij rijschool Grand Prix kun je kiezen tussen losse lessen en verschillende lespakketten. Afhankelijk van jouw portemonnee, tijd en tempo. Elk lespakket heeft een vaststaand aantal lessen en vaste prijs. Je kunt een lespakket vergelijken met een badenkaart. Ons meest voordelige lespakket is het Poleposition pakket. In dit lespakket is de meeste korting verwerkt. De hoogte van de pakketkorting hangt af van het aantal lessen dat je vooruit en ineens betaald. Vind je het prettiger om het totaalbedrag te spreiden over de periode van je rijopleiding, dan is er bijvoorbeeld het Apex pakket (10 uren rijles). Daarnaast hebben we het Chicane pakket (20 uren rijles) en het Max Verstappen pakket (33 uren rijles). De laatste twee lespakketten bieden een combinatie van beide voordelen. Gemiddeld heeft een leerling in Nederland 43 uren rijles nodig.

Proefrijles

Wil je eerst graag kennis maken met onze lesmethode en een indruk krijgen van de lesauto? Meld je dan aan voor een proefrijles. Na deze rijles hebben we een beeld van je rijvaardigheid, aanleg en verkeersinzicht. Daarna krijg je een voorlopige indicatie van het aantal rijlessen dat je nodig hebt voor het praktijkexamen. Besluit je je rijbewijs te halen bij onze rijschool, dan kun je vervolgens kiezen uit losse lessen of een lespakket.

Tussentijdse toets en praktijkexamen CBR

De prijs van een lespakket is exclusief de kosten van de tussentijdse toets en het praktijkexamen bij het CBR. De tussentijdse toets doe je als je op twee derde van je rijopleiding bent. Deze toets geeft een goed beeld van je sterke én van de minder sterke punten van je rijvaardigheid. De onderdelen van de tussentijdse toets zijn hetzelfde als het praktijkexamen, zoals de route, de bijzondere verrichtingen en met navigatie rijden. Via deze link kom je naar de website van het CBR waar je meer informatie vindt over de tussentijdse toets.

Tussentijdse toets – CBR

Als je de bijzondere verrichtingen goed uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je praktijkexamen. Rijschool Grand Prix vraagt voor jou de tussentijdse toets en het praktijkexamen aan, zodra de betaling hiervoor is ontvangen.

Gezondheidsverklaring CBR

Voor het praktijkexamen moet je een eigen verklaring omtrent je gezondheid invullen. Dit formulier kun je alleen zelf via “Mijn CBR” opvragen. Daar vind je ook wat het kost.

Tarieven lespakketten

Je kunt kiezen uit 4 lespakketten. Het Poleposition pakket is uiteindelijk het meest voordelig. De lespakketten zelf kun je niet in termijnen betalen. Daarvoor zijn het Apex– en Chicane pakket geschikt.

PakketAantal lessenTarief
LOSSE LES 1€ 53,-
APEX10 € 510,-
CHICANE20€ 990,-
MAX VERSTAPPEN33€ 1630,-
POLEPOSITION40€ 1950,-
TTT / Praktijkexamen€ 222,50

Inloggen persoonlijke omgeving

Wij bieden jou als klant middels een handige app, inzage in je eigen gegevens. Na het inloggen kun je je geplande lesuren inzien, je totaal aantal gevolgde lessen en je vorderingen raadplegen. Alle informatie overzichtelijk op een rijtje.